18 Eylül 2012 Salı

Park Marine Keyfimiz

Hem ruhu güzel hem kendi güzel derler ya işte benim arkadaşım Safiye'de öyle biri..Defne'nin kadim dostları Tan ve Lara'nın annesi, arkadaşım Safiye ile çocukları satıp kızkıza rakı-balık keyfi yapalım dedik.Dediğimizi de yaptık.Girne'de yeni açılan ve Türkiye manzaralı balıkçı diye reklam edilen Park Marine Balık restorantı'na gitmeye karar verdik.Yeni açıldığı için yol tarifini google'da arayıp bulamayıp tesadüfen önümüze çıkan tabelası sayesinde bulduk.Çok kolaymış..Yeni limana dogru giderken  hemen sag tarafta..Arabamızı valeye teslim edip mekana girince ne kadar geniş, güzel ve nezih bir balıkçı olduğunu anladık.Kıbrıs'ta deniz kenarında olan nadir balıkçılardandı.Menüdeki fiyatlar makuldü.Mezeler çok çeşitliydi tek tek denenmeliydi ama meze ile karnımızı doyurmak istemedik.Az meze ısmarlayıp Park marine özel soslu deniz levreğini ızgara olarak sipariş ettik.Sonuç mükemmeldi.Yediğim sanki deniz lokumuydu.Izgara öyle dogru bir şekilde yapılmış ki kuru degil hafif sulu ve lezizdi.İçkilerimizi yudumlayıp enfes balığımızı yerken keyfimizde çok yerindeydi.Muhabbet etmekten zaman nasıl geçti anlamadık bile..Masadan kalkarken bunu sık sık yapmaya karar verdik.
Şimdi diyeceksiniz ki nerede balık ve mekan fotografları..Ben o gece fotograf makinemi son kez kullanmışım.O geceden sonra fotograf makinem sırra kadem bastı..Hatırladıkça içim sızlar..Resimlerime mi yanayım yoksa canım makineme m? Ne yapalım cana gelen mala gelsin deyip teselli olalım..

1 yorum:

  1. A kalite hizmet % 100 müşteri memnuniyetli, uzman profesyonel rehber kadrosu, yabancı dil tecrübesi ile konuklarımıza üst düzey konfor sunmaktayız.
    We offer a high level of comfort to our guests with a quality service, 100% customer satisfaction, expert professional guide staff and foreign language experience.
    https://www.rizetours.com/

    YanıtlaSil